реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Шамшура - геть, Інтерпайп - у Париж.

Ну так збіглося, що посла України у Франції звільнили після того, як він привів до тями центральний офіс Danon - за затвердження терориста Пореченкова обличчям "вкусняшек".

А взагалі Олег Шамшур був послом, який опікувався спадщиною гетьманича Григора Орлика та славетної української еміграції 18 століття у наймогутнішій тоді державі - Франції.

Пана Шамшура бачив у столиці Гетьманщини - Батурині, де і його зусиллями створено насичену артефактами залу Григора Орлика, французького генерала, що все життя працював на реставрацію української державності.

Хто там тепер замість Шамшура? Ага, якийсь дядька з контори Інтерпайп. А чого ж це Президент не дав шанс якомусь зеленому фотографу чи вчительці з Сум - какайа разніца?

Їхню какуйу-разніцу вони продають лише своїм виборцям - їжте, ремигайте. А їм разніца єсть.

Шамшура - геть, Інтерпайп - у Париж.

Ростислав МАРТИНЮК

PS У Меморандумі до голови Французької дипломатії кардинала Андре де Флері 1737 року гетьманич Григорій Орлик між иншим писав: «Ваша Екселенція знає, що від нещасної Полтавської битви козацька нація стогне під тиранічним ярмом московського домінування.
Вона пригнічена як ніколи, і можна передбачити, що прибічниця своєї свободи, вона тільки і чекає на сприятливий момент, щоб скинути нестерпне московське ярмо».

На фото: Надзвичайний та Повноважний посол України у Франції Олег Шамшур на відкритті Орликівської виставки у Палаці Гетьмана Розумовського, м. Батурин. Виставку презентує Наталія Реброва. 19 травня 2019



Теги:гібридна війна, нові кадри, Григорій Орлик, Ростислав Мартинюк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar