реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Шагренева шкіра Російської Федерації

На Росії про це не говорять.

Уже давно Путін передав Китаю 400 островів на Амурі, в тому числі знаменитий для радянських людей острів Доманський (правда, не весь).

Але ось щойно в ході поїздки Путіна до Пекіна російський цар передав Китаю черговий шматок російської території - 4,7 кілометра. Як каже відомий розвідник Юрій Швець, у китайських соцмережах був тріумф з цього приводу - Росія повертає китайські території. Вони дійсно захоплені Російською імперію підло, підступно, скориставшись слабкістю Китаю після опіумних воєн у 19 столітті. Тому китайці чекають повернення і території, яка у них історично зветься Хайшеньвей, а в росіян - Владівосток.

А ще Росія в особі маленького злобного царька принесла великому китайському комуністичному хану ще один подарунок чи данину - черговий транш газу по цінах, яких нема в світі. Навіть Туркменистан і Казахстан продають Китаю газ значно дорожче... Тепер розкажіть про дружбу росіян з українцям через призму ціни на газ, яку росіяни завжди виставляли українцям (та ще й при крутійстві газової принцеси Юлії Ґріґян, більш відомої як Тимошенко).

Китай, навіть при комуністичному Мао Цзе дуну, визнавав і визнає з Росією лише один договір щодо кордонів - Нерчинський. Його заключили завдяки нашому сіверському гетьману Дем'яну Ігнатовичу, прозваному московитами Многогрішним (як Порошенка - Вальцманом) у 1689 році. Він був там на засланні. Так ось за тим договором Приамур'я належить Китаю. І до цього йде...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, Многогрішний, розпад Росії, Дем'ян Ігнатович, китай


Читайте також



Коментарі (0)
avatar