реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Севастополь злякався Тягнибока

Міліція Севастополя затримала шістьох учасників пікету Ділового і культурного центру, в якому проводив свою зустріч з виборцями кандидат в президенти, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок. Як розповів начальник штабу УМВС в Севастополі, полковник міліції Сергій Помєлков, міліції вдалося запобігти "прямим сутичкам між політичними силами протилежних поглядів".

Один із таких провокаторів розбив вікно автобуса. А група москвоцентричних особин заблокувала всі входи до державної телерадіомовної компанії "Крим", де мав відбутися ефір Олега Тягнибока. Що потім не завадило їм заявити -- мовляв, Тягнибок злякався зустрічі з кримчанами...

Коментуючи повідомлення деяких ЗМІ про нібито заворушення, що відбулися в Севастополі, Помєлков сказав: "На превеликий жаль, чомусь деякі представники преси, особливо проросійської спрямованості, висвітлюють усі події так, як це цікаво їм. Ще раз кажу: жодних заворушень тут не було".

Зустріч О.Тягнибока в Діловому центрі з кримчанами відбулася. І тривала більше двох годин. Таким чином, завадити приїзду лідера "Свободи" у Севастополь промосковським агентам не вдалося.




Теги:свобода, Тягнибок, севастополь, Крим


Читайте також



Коментарі (10)
avatar
1
Україна -- рулить! Слава Україні! "Геть москалів з українських тюрем" (Винниченко).
avatar
2
Хочь я і не прихильник пана Тягнибока, але не можу зрозуміти, чому російський націоналізм "добре", а український "погано" і як це стикується з демократією, про яку волають всі без винятку !
avatar
3
Мне и вам тупо впаривают новость о якобы борьбе за власть
avatar
4
Ребята! Севастополь - прекраснейший город! Вне всяческих политических вывертов! С прекрасными людьми и традициями! Езжайте в Севастополь! Политики приходят и уходят - море остаётся!
avatar
5
чушь - тягнибок прятался в здании, а встречу там он проводил ТОЛЬКО с представителями этой поганой партии, вход простым людям был запрещен. Так что, хохлы поганые, кормите этим мусором, который у вас называется "свобода слова", львов и тернополь, а нормальным людям парить не надо!!! тягнибок - лох и дорога ему на свалку истории!!!
avatar
6
Тягнибок - мудак!
avatar
7
Севастополь и не таких не пугался, это известно всему миру. Просто омерзительно иметь дело с подонками, с фашистско-бандеровскими последышами, мараться о таких как Тягнибок Севастополю западло!
avatar
8
Націоналісти, вперед! Геть москалів! І взагалі, що роблять "поцреоти Севастополя" на цьому сайті?
І ще: нам нав`язують думку, що в Росії все прекрасно, а у нас - не життя, а фекалії. Люди, не ведіться!
avatar
9
Три кольца милиции и спецподразделений защищали тушу Тягнибока от желающих дать ему в хобот.
avatar
10
Справедливості Тягнибок боротьби москалі, геть влада поросійської , Україна є право, закон земля для українців, вимоги вчити по українська мова, моя слава Крим, соціальна-національна сильно, геть комунізм-капіталізм-російський ! За слава свобода українців !
avatar