реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Серпнева сесія буде гарячою

На 28 серпня призначена чергова сесія Чернігівської міської ради. Відповідне розпорядження підписав секретар Чернігівської міської ради Владислав Кухар. (Чому цього не зробив міський голова Олександр Соколов, наразі не відомо, очевидно, його немає на робочому місці). Про це повідомляє сайт Чернігівщина: події і коментарі

Ознайомитися з більшістю проектів рішень, які виносяться на сесію можна за посиланням http://www.chernigiv-rada.gov.ua/project/rada

Громадський активіст Олександр Олександр Гашпар, аналізуючи винесені на розгляд сесії питання, припускає, що вона буде «гарячою». Так знову пропонується затвердити зміни до Програми поліпшення екологічного стану м. Чернігова на 2011-2015 роки, де міський голова Олександр Соколов та управління ЖКГ знову буде намагатися вибити гроші з міського бюджетту на будуть намагатися повторне розчищення русла річки Стрижень

Наступне «цікаве» питання стосується надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації щодо внесення змін та доповнень до Генерального плану м. Чернігова. Але про які зміни до Генерального плану може йти мова, якщо від громадськості, попри вимоги Закону «Про регулювання містобудівної діяльності» і досі приховують чинний Генеральний план? – обурюється активіст.

Ну і звісно земельні питання як завжди не обійдуться без скандальних "сюрпризів".

Так мова йде про масове виділення прибудинкових територій багатоквартирних будинків ЖЕКам, котре містить загрози для мешканців цих будинків, з урахуванням нового Закону "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку".

Також підприємство «УкрСіверБуд» на цій сесії буде намагатися продовжити термін Договору оренди земельної ділянки площею близько 50 соток, котра межує з ділянкою «Єврокон Полісся» і також знаходиться в рекреаційній зоні лісопарку «Кордівка», ще на 3 роки .

Також будуть намагатися продовжити термін дії договору оренди, ще незабудованої земельної ділянки площею 2,3 гектари біля «Епіцентру» на 5 років .

Ще, наприклад, хочуть передати більше 3,6 гектарів скандальної землі на межі з РЛП «Ялівщина» підприємству Георгія Пузана «Житлобудсервіс», при цьому припинивши право постійного користування цією земельною ділянкою ТОВ «ПМК-59», за згодою останнього.



Теги:ЖКГ, перейменування вулиць, Чернігівська міська рада, прибудинкові території, земельні питання


Читайте також



Коментарі (0)
avatar