реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Сергію Соломасі - 60! Вітаємо!

"Найкращий подарунок до дня народження - той, що людина приготувала сама собі своєю працею. Ось і Сергій Соломаха до свого ювілею упорядкував збірник "Чернігів європейський", - сказав на представленні видання чернігівської "Просвіти" голова обласної організації Василь Чепурний.

Саме 4 червня Сергій Соломаха відзначив 60-у річницю свого народження. І вихід збірки про перейменування вулиць стався в першу чергу завдяки Сергію Соломасі - його завзятість, посидючість, наполегливість з'єднали докупи "Просвіту", "Апельсин" та обласну організацію Народного Руху, щоб видати цю збірку.

Такий він у багатьох справах - активний рухівець, борець за незалежність України, депутат міської ради першого демократичного скликання, заступник голови обласної організації НРУ, економічний оглядач "Сіверщини", голова контрольно- ревізійної інспекції обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка, упорядник першої в Україні наукової збірки з історії Руху Сергій Соломаха.

Правління обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка щиро вітає Сергія Васильовича Соломаху з ювілеєм і бажає молодечого завзяття на ще багато років. Бов Україні ще так багато роботи для небайдужих.

З роси і води!

Правління обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка



Теги:Василь Чепурний, Сергій Соломаха, чернігівська Просвіта, Ювілей


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Приєднуюся до вітань, тим паче що сам півроку назад перейшов 60 літній рубіж.
Друже Сергію, бажаю не брати близько до серця образи, які не зі зла бува завдаємо.
Бо Вам разом з побратимами ще багато зробити аби Україна вийшла на самостійну дорогу.
Щасти!
avatar