реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Сергія Журмана виключили з партії

4 червня відбулися загальні збори Деснянської районної в м. Чернігові організації УКРОПу.

В порядку денному – питання про ситуацію в районній організації та виключення членів партії з лав УКРОПу за порушення статуту.

Голова Деснянської організації УКРОПу Володимир Олексієнко ознайомив однопартійців із новою редакцією статуту, що була затверджена на ХІV з’їзді партії. А також зазначив, що члени партії зобов’язані дотримуватися статуту й керуватися ним як головним документом партії.

Крім того, учасників зборів познайомили з новими членами партії, зазначили план літніх заходів та закликали партійців активно долучатись до них.

Другим питанням зборів було виключення з лав партії Сергія Журмана.

За систематичне порушення Сергієм Журманом статуту партії, за дії, що суперечать меті, завданням партії та завдають шкоди її репутації, за несплату членських внесків без поважної причини протягом шести місяців голова Чернігівської міської організації УКРОПу Оксана Волошина запропонувала виключити його з партії. За що проголосували більшість присутніх на зборах.Високий вал

Коментар "Сіверщини".
Насправді це рішення може бути не тільки узгоджене, але й ініційоване самим Журманом - адже для ймовірного його призначення на посаду заступника голови ОДА з гуманітарних питань членство в "Укропі" не було модним. Щоправда, після відмови Валерія Давиденка очолити Чернігівську ОДА і шанси Журмана змаліли, але він швидко знайде іншого претендента на папаху ...



Теги:укроп, Сергій Журман, Валерій Давиденко, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar