реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Сергій Журман вітає медиків

Шановні працівники медичних установ та організацій Чернігівщини!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята.


Життя та здоров’я людини є найбільшою цінністю. І саме на вас, медиків – покладається відповідальність за збереження цього скарбу.

Майже 4 тисячі лікарів та понад 11 тисяч середніх медичних працівників стоять на варті здоров'я жителів нашій області. Це висококваліфіковані, сумлінні і талановиті фахівці.

Важливо відмітити, що вже з півсотні молодих перспективних лікарів здобули наукові ступені докторів та кандидатів медичних наук, 72 отримали високе звання – Заслужений лікар України.

Ваші заслуги перед краянами, суспільством і державою воістину неоціненні. Тому День медичного працівника разом з вами відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість життя й одужання, які не тільки вірять у ваші знання, вміння і досвід, а й відчули на собі постійну вашу готовність прийти на допомогу.

Низький уклін вам і всенародна повага за самовідданість, вірність обов’язку і покликанню, стійкість і чуйність.

Вірю, що спільними зусиллями ми зуміємо піднести життєво важливу сферу на якісно новий рівень, наблизити її до загальновизнаних стандартів, виправдовуючи надії та сподівання людей.

Щиросердно бажаю вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, добра і миру, який так необхідний нам зараз. І нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душі, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця завжди повертаються до вас сторицею.

З великою повагою
депутат обласної ради Сергій Журман



Теги:Сергій Журман, день медика


Читайте також



Коментарі (0)
avatar