реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Сергій Павленко видав чергову книгу про гетьмана Мазепу

Відомий дослідник доби гетьмана Івана Мазепи, просвітянин Сергій Павленко у видавництві "Мистецтво" підготував до друку нове своє дослідження - "Гетьман Іван Мазепа. Перше п'ятиріччя правління". Ще одна "біла пляма" в нашій історії успішно подолана.

Книга - переможець мистецького конкурсу Міністерства культури та інформаційної політики «Книжкові проекти до 30-ї річниці Незалежності України».

Сьогодні з друку. А вже завтра 1000 примірників поїдуть до бібліотек України.

Правління обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка щиро вітає свого багаторічного члена правління - видатного історика Сергія Павленка з виходом книги і бажає їй успішного подолання малоросійських комплексів у нащадках мазепинців.



Теги:Сергій Павленко, чернігівська Просвіта, нові книги, Гетьман Мазепа


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
0
1
Побажаємо виходу книжки про друге п'ятиріччя правління, а далі й так далі. Тим часом, пані Таірова завершить сценарій серіалу за мотивами своєї новели і він вийде на наш багатомільйонний телепростір.
avatar
0
2
І потім, хто бачить і бере телеінтерв'ю в нашого мазепознавця? А от в російського, будь ласка!:https://zahid.espreso.tv/mazepa-vidnoviv-samostiynu-ukrainu-ta-initsiyuvav-reformi-v-rosii-rosiyskiy-istorik-tetyana-tairova-yakovleva
avatar