реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Семиноженка звільнили за націоналізм?

Балакучий регіонал, слуга Кремля, Вадим Колесніченко пояснив чому вони так дружно прогнали В.Семиноженка з крісла віце-прем"єра. Виявляється, "Семиноженко лобіював абсолютно абсурдний і убогий проект створення українсько-польського університету на базі середнього ВНЗ Польщі. Його проект передбачав фінансування з бюджету України не менше 2-3 мільйонів євро щорічно".
"Керівництво або апарат Семиноженка в черговий раз зробив безглузду спробу...нового перекладу Хартії регіональних мов і мов національних меншин, щоб створити видимість в суспільстві того, що нібито ця хартія для вмираючих мов", - додав регіонал. Ну, це вже взагалі тягне на злочин, адже регіонали якраз і доводять, що та Хартія передбачена для захисту російської мови, яку важко назвати зникаючою...

"Не вирішена проблема конструктивно під назвою Інститут національної пам'яті, яка і на сьогодні, по суті, дублює роботу системи державних архівів", - зазначив Колесніченко. Тобто, в перекладі з мови нардепа на українську, Семиноженко мав ліквідувати ненависний їм Інститут національної пам"яті на чолі з академіком Ігорем Юхновським. Бо саме цей Інститут координує зусилля по відзначенню жертв Голодомору, вивченню його причин, саме цей Інститут готував подання про визнання винних у злочині штучного голоду. Чи нема, часом, серед провідників голодомору предків нардепа, що так дбає про чужі інтереси?




Теги:організатори голодомору, Юхновський, Колесніченко, Семиноженко, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Вам, шановний, не догодиш!
avatar