реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Секретар Чернігівської міськради: чому Бистров, а не Білогура?

Сесія Чернігівської міської ради продовжує ладнати сюрпризи: щойно секретарем ради обрано вірного соратника Соколова, представника регіоанлівської фракції "Наш край" Віктора Едуардовича Бистрова. Хоча міський голова висував кандидатуру Василя Білогури, але за нього проголосували лише 17 депутатів.

Отже, чому не Білогура? Тому що за нього принципово не голосували депутати від "Батьківщини". А чому не було такої команди від бютівського лідера Валерія Дубіля? Очевисьте, як кажуть поляки - якщо Дубіль не зміг завадити обранню свого опонента Атрошенка міським головою, то хоч помстився необранням Білогури.

Тим паче, що саме Білогура, як керівник депутатської групи "Рідне місто", виступав проти спільних оборудок регіоналів та бютівців - і в питаннях дерибану землі, зокрема.

Чому Бистров? Бо регоіналам - старій комуністичній номенклатурі треба контролювати міського голову, обраного всупереч їм.

Поглянемо на біографію нового секретаря міської ради.

Народився 1974 року у м. Чернігові. Чомусь батьки не вказані, хоча Едуарда Бистрова ще добре знають старі міські чиновники.

Освіта: в 1991 році закінчив Чернігівську середню школу №3. В 1999 році закінчив Чернігівській технологічний інститут, спеціальність "фінанси", кваліфікація "економіст". З 2008 року навчається в магістратурі державного управління. Дев'ять років вчився у вузі? Та ні - був вигнаний з одного вузу, незважаючи на батькове покровительство, і прилаштований у чернігівському, який і закінчив.

Трудова діяльність: З 1999 року працював в Чернігівському міському центру зайнятості (звітність та перевірки); з 1999 по 2001 рік у ВАТ "Чернігівнафтопродукт" (податковий облік); з 2001 по 2006 рік, – фінансово-економічне управління Північного оперативного командування; з 2006 року начальник фінансового управління Чернігівської міської ради.



Теги:Владислав Атрошенко, Олександр Соколов, Чернігівська міська рада, Білогура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar