реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Секрет міцності сім'ї: он воно шо!

Новозеландські вчені з'ясували, що подружжя, які раз на тиждень розпивають пляшку вина, отримують від спільного життя набагато більше задоволення, ніж непитущі пари.

Дослідники з університету міста Отаго опитали понад 1,5 тис. подружніх пар і з'ясували, що найщасливішими з них є ті, які за рівну кількість часу випивають приблизно рівну кількість алкоголю.

Як виявилося, що частіше відбуваються такі вечори - тим щасливіше відчувають себе чоловік та дружина.

Жінки, які випивають зі своїм чоловіком хоча б раз на тиждень, опинилися в чотири рази більше задоволені своїм подружнім життям, ніж принципові тверезниці.

Чоловіки ж, які іноді пропускають чарочку в компанії дружини, опинилися в три рази щасливішими тих, хто вважає за краще не торкатися пляшки.

До того ж, чим рідше пари, які брали участь в опитуванні, випивали в компанії своїх партнерів, тим менше задоволені шлюбом вони були.

Так, в групі, учасники якої випивали раз в тиждень, задоволених життям людей виявився 91%, а в тій, де подружжя заглядають на денце чарки раз на місяць - 88%. Серед непитущих пар щасливчиків виявилося ще менше - 69%.

При цьому найнещаснішими виявилися ті пари, в яких одна людина пила, але не зі своєю другою половинкою.

ТСН



Теги:шлюб, вино, Чоловік і жінка, міцна сім'я


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Василь Чепурний, а шо ви ото робите - пропагуєте народу наркотичну отруту жрать? surprised Та ще й жінкам?
Патріот ви наш... angry
avatar