реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

СБУ затримала «телефонного терориста», який замінував чернігівський гуртожиток

Співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками Управління патрульної поліції м. Чернігова та міськвідділу Головного управління Національної поліції в області затримали чоловіка, який телефоном повідомив про мінування одного з гуртожитків м. Чернігова.

12 квітня, вночі, на телефонну лінію «101» надійшов дзвінок від невідомого чоловіка, який повідомив про замінування п’ятиповерхового гуртожитку в обласному центрі. В результаті обстеження місця події правоохоронцями вибухових пристроїв виявлено не було.

Протягом короткого терміну завдяки взаємодії правоохоронних структур «аноніма» було встановлено та затримано. З’ясувалося, що фейкове замінування з хуліганських мотивів здійснив непрацюючий раніше судимий 28-річний чернігівець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру у скоєнні зазначеного злочину. Триває досудове розслідування.

Нагадуємо, що за скоєння вказаного злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 2 до 5 років.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області



Теги:анонім, мінування гуртожитку, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar