реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

СБУ затримала хабарників з ветмедицини

Прокуратурою спільно з обласним Управлінням СБУ вчора в рамках розслідування кримінального провадження за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди, затримано посадових осіб Головного управління ветеринарної медицини в Чернігівській області, які отримали хабар.

Кошти вимагалися з підлеглих працівників за сприяння в проходженні служби.

Зараз вирішується питання повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу. Про це повідомила прес- служба обласної прокуратури.
Звісно, прокуратура, як завжди, не називає жодних прізвищ. Проте назвав посадовців голова СБУ Василь Грицак: «Сьогодні вранці нам вдалося затримати, а фактично зламати вертикально побудовану схему системного отримання хабарництва і поборів в Чернігівській області - затримані під час одержання хабара керівник Управління ветеринарної медицини, його заступник, два районних керівники».

Як відомо, керівником головного управління ветеринарної медицини в області є Віктор Кульбако. Віктор Кульбако - депутат обласної ради від Партії регіонів. На сайті Державної ветеринарної служби України чомусь відсутня декларація про майно та доходи цього чиновника, хоча є заява про надання згоди на проведення люстрації. Яку він успішно і пройшов у березні цього року...



Теги:управління ветеринарної медицини, СБУ, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar