реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

СБУ викрила угрупування торгівців зброєю

Прес- група управління Служби безпеки України в Чернігівській області повідомила про блокування діяльності організованої групи, яка спеціалізувалася на нелегальному збуті бойових засобів ураження.

За даними слідства, троє мешканців обласного центру незаконно зберігали у власних помешканнях вогнепальну зброю та боєприпаси для продажу. Своїх клієнтів вони підшукували через особисті зв’язки у кримінальних колах на території регіону.

Прес- група уточнює, що, зокрема, оперативники спецслужби задокументували реалізацію фігурантами револьвера системи «Наган».

Затримання злочинців здійснено прямо на вулиці Чернігова під час спроби збуту автомата АКС-74 з пристроєм для безшумової стрільби та майже 300 набоїв до нього. За цей товар зловмисники планували отримати 36 тисяч гривень.

За місцями проживання злочинців та в їх автомобілях проведені обшуки – вилучено холодну зброю, амфетамін та гроші.

Працівники СБУ перевіряють шляхи надходження зброї до поліського регіону та причетність затриманих до контрабанди зброї і вибухових речовин. Одному учаснику злочинної групи оголошена підозра за статтею Кримінального кодексу, де йдеться про незаконне поводження зі зброєю. Тривають слідчо- оперативні дії для притягнення до відповідальності інших осіб.



Теги:торгівля зброєю, акс, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar