реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

СБУ піймала розтратника

На Чернігівщині СБУ викрила керівника підприємства, який розтратив державні кошти

У Чернігівській області співробітники СБУ викрили протиправну діяльність керівника одного з державних підприємств паливно-енергетичного комплексу, пов’язану з розтратою державних коштів.

Керівник одного з дочірніх підприємств НАК «Надра України» уклав договір підряду з полтавською комерційною структурою на проведення відповідних геологорозвідувальних робіт за державним замовленням.

Як встановили співробітники СБУ, такі роботи здійснювались працівниками структурного підрозділу НАК «Надра України». Таким чином державне підприємство безпідставно перерахувало кошти у сумі майже 130 тис. гривень на рахунок фірми за роботи, які фактично остання не виконувала.

Управлінням СБ України в Чернігівській області стосовно керівника підприємства порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.
Триває слідство.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області

Від редакції

На жаль, СБУ не затримало поки що ні Рудьковського, ні Шуфрича, які тяжким, чесним трудом придбали у власність нафтові розробки на Чернігівщині та Полтавщині...



Теги:паливно-енергетичний комплекс, розтрата державних коштів, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar