реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

"Самопоміч" веде на вибори купу невідомих людей

В дискусійному клубі «Експертна думка» в Чернігові відбулася прес-конференція представників міської організації Політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».

Ольга Хоніч, керівник Чернігівської міської організації «Об’єднання «Самопоміч», повідомила підсумки проведених напередодні загальних зборів партії та назвала кандидатів для участі в чергових виборах депутатів місцевих рад Чернігова та претендента на посаду міського голови, що обиратимуться 25 жовтня 2015 року.

Від «Самопомочі» кандидатами в депутати міської ради стали 32 особи, котрі пройшли ретельний відбір та відповідають всім критеріям, котрі пред’являлися до бажаючих стати представниками партії в органах місцевої влади. «Для «Об’єднання «Самопоміч» дуже важливо, щоб ці кандидати відповідали високим стандартам в громадському житті та політиці», - зазначила Ольга Хоніч. Як відповідає тим стандартам представниця "Вени" і заступниця Соколова Анна Романова, що стала депутатом Верховної Ради, наразі не повідомили...

Зокрема, серед вимог значилися дотримання християнської етики, здоровий глузд в політиці та готовність будувати сильні громади, незаплямована репутація, порядність у веденні справ, відсутність сумнівних стосунків, непричетність до фактів корупції та відсутність судимостей. Головним же критерієм була активна позиція в громадському житті міста, відсутність в минулому членства в Комуністичній партії та Партії Регіонів, адже в умовах децентралізації саме новоствореним місцевим радам буде делеговано процес розбудови країни, підкреслила пані Ольга. Сама вона займає першу позицію в списку «Самопомочі» на виборах до міської ради.

В списку кандидатів від «Самопомочі» немає жодного колишнього депутата чи чиновника! Серед них підприємці, лікарі, освітяни, журналісти, менеджери, працівники ІТ-сфери. Середній вік кандидатів – 32 роки.

З прес- релізу:" Кандидатом на посаду міського голови Чернігова обрано Володимира Зуба, котрий, будучи успішним керівником управління охорони здоров’я Львова, повернувся до Чернігова, аби повернути громаді свого рідного міста довіру до влади та перетворити його в процвітаюче. «Я повернувся ще в липні, коли брав участь в виборах депутата міської ради в 205 окрузі, чернігівці продемонстрували тоді дуже велику підтримку мені особисто», - нагадав Володимир Зуб."

Активна громадська позиція? Ну, і скажіть хто коли чув про таку позицію Володимира Барінцева, Сергія Дерлеменка, Тетяни Бойко, Юлії Заїки, Андрія Заїки, Світлани Католик, Віталія Козирєва, Анастасії Гапієнко, Сергія Самойлова, Юліани Шалетіної, тої ж самої Ольги Хоніч - і список можна продовжити. Хто ці всі люди? І чому вони хочуть стати нашими депутатами?

Марко ХАРКО



Теги:Самопоміч, Володимир Зуб, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Та краще вже такі невідомі "активісти". До них в мене апріорі більше довіри, ніж до команди Атрошки чи Сокола!
avatar
2
Я знаю одну із запропонованих кандидаток у депутати міської ради - Анастасію Гапієнко! Чесна, високоосвічена і просто розумна дівчина! Підтримую повністю, навіть попри те, що маю немало жорстких питань до лідерів цієї політичної сили на загальнодержавному рівні!
avatar