реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Самооборонівець на Чернігівщині очолює партію сепаратиста Пушіліна

Один з ватажків бойовиків "ДНР" Денис Пушилін виявився також чинним головою проукраїнської партії "Ми маємо мету". Про це повідомив блогер Сергій Іванов на "Українській правді".

Партія "Ми маємо мету" (скорочено - "МММ") була зареєстрована в липні 2013 року. Згідно з заявою про реєстрацію, метою своєї діяльності партія ставить "сприяння зміцненню і відродженню України як незалежної, правової, демократичної, суверенної і сучасної держави".

В онлайн-реєстрі українських політичних партій "МММ" досі значиться як чинна політсила.

"Не знаю, наскільки зараз процвітає ця партія і скільки в її розпорядженні членів, проте в юридичному сенсі вона безумовно жива і в онлайн-реєстрі українських політсил значиться під номером 194", - написав Іванов.

Раніше повідомлялося, що Пушилін хоче "мирно" окупувати всю Донецьку область.

"Ми будемо наполягати на повноцінній територіальній цілісності республіки. Вона в межах колишньої Донецької області", - заявив Пушилін.

На Чернігівщині цю партію очолює Олександр Ясенчук, відомий учасник "Самооборони". В реєстрі Головного управління юстиції у Чернігівській області за номером 183 значиться: "Регіональна партійна організація Політичної партії «Ми маємо мету» в Чернігівській області 20.12.2013
м. Чернігів, вул. Максима Горького, буд. 96, кв. 2 Ясенчук Олександр Анатолійович"

Раніше Олександр Ясенчук повідомляв, що є радником секретаря РНБО Андрія Парубія.



Теги:донбас, управління юстиції в Чернеігівській, Ясенчук, Парубій, ммм, самооборона


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Пане Василю, прошу надати посилання на інформацію, про яку йдеться у Вашій статті – "Про це повідомив блогер Сергій Іванов на "Українській правді".
Заздалегідь вдячний!
avatar