реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Руки йому не подам!

В ЗМІ розгорнулася бурхлива дискусія з оцінками публікації сайту Челайн, в якій писали про мою родину. З цих міркувань я її сьогодні прокоментував під час аналізу критичних публікацій на загальноміській нараді.

Публічно як батько кажу, що моя донька, а їй 20 років, не перебувала і не перебуває в цивільному шлюбі з жодною людиною. Крапка. Я це кажу абсолютно відповідально.

До речі, я при свідках спілкувався з представником від фракції політичної партії "Наш край", який є куратором сайту "Челайн", і сказав, що руки йому більше не подам. Він при свідках повідомив, що ця стаття замовлена Києвом, натякаючи на відповідного народного депутата України.

Якщо це так, то замовник - недостойна людина. А виконавці, які писали цю статтю є просто нікчемами. Люди, які не поважають себе, які отримують гроші за ті речі, які не прикрашають їх. Засіб масової інформації, який розмістив цю брехню, я вважаю інформаційним гнійником, в якому щось добре важко і знайти.

Фракцію, яка намагається відмежуватися від цього сайту, я би просив вивчити інформацію, хто є засновником цього «Челайну», чи відноситься цей засновник і його історія до політичної партії «Наш край» та відповідного народного депутата. Відповівши на це питання, якщо фракція жодної позиції не заявляє, це говорить і про людські якості відповідних членів цієї фракції.

Переконаний, що опускатися до подібних речей не можна. За будь-яких обставин, політичної конкуренції, навіть за надпотужного бажання повернутися у владу (невідомо за чим і навіщо).

Я дав їм час вибачитися. Якщо б вони це зробили, я б промовчав. А вони розмістили якесь спростування, яке говорить, що ситуація зі свідомістю цих людей дуже складна.

Владислав АТРОШЕНКО



Теги:Валерій Давиденко, ЧеЛайн, Владислав Атрошенко, журналістська етика


Читайте також



Коментарі (0)
avatar