реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рухівці радилися

Чергове засідання проводу обласної організації Народного Руху під головуванням заступника голови ОО НРУ Сергія Чернякова розпочалося із інформації Володимира Ступака про Політичну раду Руху, яка нещодавно засідала у Києві. Рухівське керівництво Чернігівщини вирішило, зокрема, зайнятися реєстрацією членів партії у інформ-системі, що потрібно для участі НРУ в потенційних виборах наступного року.
Обговорено інформацію про роботу експертних рад – доповідав заступник голови обласної організації Василь Чепурний, який є уповноваженим Центрального проводу НРУ в експертній раді з питань культури, духовності та інформаційної політики. Провід рекомендував призначити Володимира Ступака уповноваженим в експертній раді з питань міжнародної політики.
Намічено ряд заходів з налагодження роботи «Музей боротьби за відновлення незалежності України на Чернігівщині», що створюється у приміщенні обласного Руху – в обговоренні брали участь, зокрема, Надія Галковська, Сергій Печера та Ольга Мозгова.
Провід обласної організації Руху також ухвалив заяву щодо забруднення Сейму та Десни – у ній Рух критикує бездіяльність екологічних, санітарних та рятувальницьких структур і вимагає гострої міжнародної реакції МЗС України на цей злочин росіян.

Прес-служба обласної організації Народного Руху.






Теги:Народний Рух України, політика, Чернігів, Екологія


Читайте також






Коментарі (0)
avatar