реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рух - справжній

Фейсбучні дискусії мають різну природу, але найприкріше те, що у цьому калейдоскопі суперечок губляться перлини думки та щирих почуттів.

Для друзів і побратимів перекопіював тут один з таких коментарів від Віктора Бедя про Народний Рух України:

"Народний Рух України є найстарішою та єдиною українською національно-демократичною, патріотичною та народною політичною партією, яка спадково бере свої початки від чергового етапу українських національно-визвольних змагань кінця 80-х - початку 90-х рр. минулого століття.
НРУ був створений 08-10 вересня 1989 року.

РУХ, як широка українська національно-демократична опозиція по відношенню до злочинної КПРС відіграв головну організуючу та провідну роль на шляху до відновлення незалежності України (24.08.1991).
Комуністична, а, відтак, і посткомуністична номенклатура, здебільшого московської орінтації, всіма силами та владними можливостями протидіяла Народному Руху України, намагалася його розділити та знищити.
РУХ пройшов шляхом великих випробовувань, зокрема, ворогами України було убито в 1999 році лідера НРУ В'ячеслава Чорновола.

Колишня ж московська та промосковська комуністична номенклатура, яка збереглася при владі у незалежній Україні, після 24 серпня 1991 року, від виборів до виборів постійно створювала і сворює надалі нові політичні партії та блоки, міняючи зовні свою політичну окраску щоб збити з пантелику та дезорганізувати укранців на чергових виборах. І, нажаль, здебільшого українці впродовж майже 30 років за часів незалежності України довірливо обирали і обирають надалі до влади представників тих самих антиукраїнських корупціонерів і олігархів та їх нащадків від тієї ж злочинної КПРС, які кожного разу подають себе в нових обкладинках (фантиках) нібито "новопроголошених" політичних партій, постійно змінюючи їх назви...

Головні політичні програмні завдання РУХу ж залишаються незмінними, стабільними та актуальними вже понад 30 років:
- утвердження незалежності, суверенітету, могутності та благополуччя України;
- ні корупції та засиллю олігархічних кланів у владі України;
- утвердження верховенства права та правової держави в Україні;
- рівність громадя перед законом;
- захист прав і свобод громадян;
- могутня та сучасно озброєна Українська Армія;
- Євроінтеграція України: повноцінне членство у Європейському Союзі та НАТО;
- політичний суд над злочинною КПРС;
- люстрація у владі комуністів та членів послідуючих антиукраїнських політичних партій;
- захист та створення правових умов для вільного розвитку підприємництва та фермерства;
- формування українського заможнього суспільства та середнього класу;
- соціальний і медичний захист пенсіонерів;
- соціальний і медичний захист материнства і дитинства;
- збереження та розвиток безкоштовної освіти: початкової, базової, середньої, передвищої та вищої;
- збереження соціальних гарантій надання безкоштовної медичної допомоги;
- збереження, розвиток та примноження української мови і культури;
- утвердження автокефалії Української Церкви;
- і т. п.
І саме головне на сьогодні - забезпечення перемоги українського народу та Українського війська над безбожними московськими путінсько-гундяєвськими окупантами і терористами.

Тож політична партія Народний Рух України і надалі є тією справжньою українською народною політичною силою, у лавах якої вільно можуть і повинні гуртуватися і об'єднуватися українські патріоти, які хочуть добра для своїх родин і України.
Саме за участі Народного Руху України українські патріоти різних вікових груп та соціального походження, зокрема, і з числа героїчних українських воїнів-захисників, повинні на наступних виборах всіх рівнів зформувати народні списки кадидатів у депутати територіальних громад, міських, районних і обласних рад, Верховної Ради України та на посади голів міст та територіальних громад.
Нарудний Рух України - це та справжня українська політична партія, яка потрібна українській нації та Державі Україні!
Слава Україні!
Героям Слава!"

Андрій КОРНАТ



Теги:Народний Рух, Віктор Бедь, Андрій Корнат


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
HРУ за перебудову створено було як громадсько-політичну організацію, яка об'єднувала національно-демократичні сили, включно з націонал-комуністами як І. Драч та багатьма іншими,в складі ТУМ, "Зелений світ", УРП, Спілка Чорнобиль і т. д. Коли здобули незалежність, з НРУ виокремлено політичну партію, решта залишилася сама по собі. Таким чином, РУХ як об'єднання громадських організацій перестав існувати. РУХ як політична партія розколовся і зійшов нанівець.
Час засвідчив, що це було помилкою - змінювати громадську спілку на політичну партію. Бо в підсумку, отримали нічого.
avatar