реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Боротьба зі снігами триває

Перед пунктом пропуску на кордоні «Сеньківка» утворилися черги автомобілів комерційного призначення.

В напрямку в’їзду на митну територію України – близько 50 одиниць транспорту, в напрямку виїзду з митної території України – близько 150 одиниць. Як повідомили в прес- службі митниці, територія між пунктами пропуску «Сеньківка» та «Нові Юрковичі» (Російська Федерація) заповнена автотранспортними засобами в обох напрямках. Відтак переміщення товарів, транспортних засобів комерційного призначення вчора було заблокованим через фізичну неможливість руху вантажних транспортних засобів.

Розчищення доріг від снігових заметів триває майже цілодобово. Як повідомили в управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій, вчора рятувальники Чернігівщини 13 разів залучались для вивільнення транспортних засобів зі снігових заметів та складних ділянок доріг у Куликівському, Козелецькому, Сновському, Ічнянському, Носівському, Ріпкинському, Срібнянському, Новгород-Сіверському та Чернігівському районах.

Загалом надзвичайниками вивільнено 29 одиниць техніки, зокрема 18 вантажних, 10 легкових та 1 автомобіль швидкої медичної допомоги. Загалом, надано допомогу 38 особам. До проведення робіт залучалось 55 чоловік особового складу та 13 одиниць спецтехніки.

На Чернігівщині діють три мобільні пункти обігріву - у Чернігові та Ніжині, а також пересувний мобільний пункт обігріву на базі автомобіля САРМ - Л на пропускному пункті у селі Сеньківка Городнянського району, біля кордону.

Фото прес- служби управління ДСНС в Чернігівській області.



Теги:Сеньківка, негода, рятувальники, ДСНС в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar