реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рукавиці, що шиє Луценко, показала його дружина у прес- клубі "Просвіта"

"Луценко роботи не боїться, тому пошиттям рукавиць його не зламати", -- сказала дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина на прес-конференції у Чернігові. Але частина рукавиць була викуплена, на них поставлено кулак "Народної самооборони" і фразу Юрія Луценка. Ці рукавиці Ірина Луценко дарувала журналістам у прес- клубі "Просвіта".
"Найважчу роботу завжди роблять у рукавицях, -- зауважила Ірина Луценко. -- Тому і мій чоловік закликає: "Україна -- у ваших руках!" Треба зробити на виборах правильний вибір!"

Дружина ув'язненого розповіла, що йде планомірне його фізичне знищення:" Внаслідок голодування він має цироз печінки, крововиливи, чотири виразки, гепатит ТіТіВі, запалення трійчастого нерва. Він просто й ходити не може. А в Макошинській колонії його лікують ношпою, баралгіном та зеленкою. Зате в колонії поставили другий паркан, наче ми її штурмом зібралися брати!".

Ірина Луценко наголошує, що на обстеженні в Чернігівській обласній лікарні Юрій Луценко ковтав зонд, який підтвердив частину хвороб, та було виявлено: вени роздуті, печінка збільшена, є виразки. Висновок лікарів -- можна лікувати медикаментозно! Ховають очі і отаке пишуть! Йде планомірне знищення мого чоловіка!"

З метою збільшення строку колонії Юрію Луценку оголошуються догани, кожна з яких продовжує термін ув'язнення на півроку. "Мав високу температуру, лікар дозволила постільний режим. За що й отримав догану, бо дозвіл не записаний у відповідний журнал", -- розповіла у прес-клубі "Просвіта" Ірина Луценко.



Теги:політв'язні, прес- клуб Просвіта, Юрій Луценко, Макошинська колонія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar