реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Дружина Луценка побажала здоров'я тюремникам свого чоловіка

Інформаційні повідомлення Пенітенціарної служби про задовільний стан здоров’я українських політв’язнів все частіше нагадують програму про «покращення вже завтра». Про це заявила дружина політика Юрія Луценка.

«Державна пенітенціарна служба продовжує тиражувати брехню про стан здоров’я ув’язненого Юрія Луценка на фоні повідомлень про хресні ходи по колоніях України. Чи є щось людське у тюремників та лікарів, які підписують такі «задовільні висновки»?», – запитала Ірина Луценко.

За її словами, у четвер увечері Юрій Луценко у телефонній розмові повідомив їй про так званий «комісійний медичний огляд фахівцями МОЗ та ДПтСУ».

«Огляд полягав у зустрічі мого чоловіка з тими ж лікарями, які у жовтні вже «оглядали» його», – повідомила вона.

«Чоловік відмовився від будь-яких «оглядів» у межах колонії. Луценко поставив тюремникам та лікарям умову – огляд та обов’язкове лікування виключно у спеціалізованому стаціонарі із залученням відповідних фахівців», – наголосила Луценко.

«Тільки після переведення у лікарню я дозволю експерименти над собою», – передала слова чоловіка Ірина Луценко.

Сама ж пані Ірина, як і обіцяла, знову бажає «міцного здоров’я» усім співробітникам пенітенціарної служби – від О.Лісіцкова та І.Андрушка до О.Доробалюка та Ю.Орловського.

«Букет хвороб мого чоловіка різнобарвний – і портальна гіпертензія, і цироз печінки, і варикоз вен стравоходу, і відкриті виразки шлунку, і, нарешті, гепатит. Всі хвороби багаторазово підтверджені (http://www.nso.org.ua/ua/news/10766) лікарями МОЗ. Тож «задовільний стан здоров’я» як у Луценка є гарним побажанням для тих, хто про це уперто продовжує брехати», – наголосила Ірина Луценко.

Майдан



Теги:політв'язні, Юрій Луценко, Макошинська колонія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar