реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Розхитаний стілець від Олександра Довгаля

Прочитав чи то статтю, чи інтерв’ю у «Деснянській правді» нового-старого голови Корюківської адміністрації Олександра Довгаля «Давайте розуміти і розрізняти» і не міг не відгукнутися, знаючи Корюківський район і особисто О.Довгаля. Власне, про нього не раз писала викривальні матеріали і «Сіверщина».
Публікація стосується і мене, і моїх колег, адже саме я отримав у березні 2005 року від Олександра Довгаля і районне господарство, і власне райдержадміністрацію. Район займав тоді передостаннє місце в області, а заборгованість по зарплаті на активно працюючих підприємствах складала майже чверть мільйона гривень. Приміщення державної адміністрації нагадувало занедбану контору: за столом голови РДА стояв старий розхитаний стілець, секретар працювала на друкарській машинці 60-их років, усі автомобілі потребували термінового ремонту.

А ще — заборгованість за паливо: офіційна і неофіційна. Остання сягала суми, що дорівнювала семи тоннам (!) 95-го бензину.

Олександр Довгаль пішов тоді, як кажуть, без наслідків. Його проблеми я поступово вирішив, тому можу сміливо запитати — хто ж із нас має право дорікати?!

Борис МЕЛАШЕНКО,
голова Корюківської РДА у 2005-2008 роках.

Повністю статтю Б.Мелашенка читайте в газеті "Сіверщина" за 2 вересня.




Теги:О.Довгаль, Корюківський район, Б.Мелашенко, нова влада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar