реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Розбійника затримали на місці злочину

Завдяки оперативності працівників Державної служби охорони при Ніжинському міськвідділі УМВС зловмисника вдалося затримати «на гарячому».

Днями о 16 годині 11 хвилин до чергової частини Ніжинського міськвідділу УМВС на гарячу лінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік, озброєний ножем, зайшов до приміщення магазину й вимагає у продавця гроші.

На місце пригоди за вказаною адресою негайно було направлено групу захоплення відділу ДСО при Ніжинському МВ УМВС в складі: командира взводу лейтенанта міліції Олександра Коровкевича, інспектора ДСО прапорщика міліції Богдана Коваля та міліціонера-водія прапорщика міліції В’ячеслава Скорохода.

По прибуттю на місце пригоди до наряду звернулася продавець магазину, 1992 року народження, яка повідомила, що до приміщення зайшов невідомий чоловік та, погрожуючи ножем, почав вимагати гроші. Злякавшись, жінка навіть не змогла натиснути тривожну кнопку, але встигла вислизнути з магазину і вже з вулиці почала телефонувати в міліцію.

— Група затримання прибула за три хвилини, — розповідає начальник управління Державної служби охорони при УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Іван Списовський. — Коли працівники міліції підійшли до дверей магазину, то виявили, що їх хтось тримає зсередини. Вочевидь зловмисник відчайдушно намагався до останнього уникнути затримання. Застосувавши силу, правоохоронці увійшли до приміщення, де серед торгової зали стояв з ножем у руці зловмисник. Застосувавши прийоми рукопашного бою, міліціонери затримали невідомого та надягли на нього кайданки. У затриманого з кишені було вилучено гроші в сумі близько 15 тисяч гривень та кухонний ніж.

Затриманого правоохоронці доставили до приміщення Ніжинського міськвідділу міліції, де з ним вже спілкувалися слідчі.
Доставлений кілька разів називав різні анкетні дані про себе, називаючись різними іменами. На сьогоднішній день перевіряється вся та інформація, яку він надав та встановлюються його дійсні дані.

Наразі він затриманий до ізолятора тимчасового тримання, відкрите кримінальне провадження за ст.187 Кримінального кодексу України «розбій», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до дванадцяти років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України в Чернігівській області



Теги:міліція, Ніжин, Грабіж, УМВС в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar