реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Розваги владців: дядько побив за племінника

У Чернігові, де в неділю, 26 липня, проходять довибори до Верховної Ради України по мажоритарному округу №205 у Деснянському районі, народний депутат України від фракції “Блок Петра Порошенка” Анатолій Матвієнко напав на соціологів, які проводять екзит-пол. Про це на брифінгу повідомив офіційний представник штабу кандидата в народні депутати Геннадія Корбана Дмитро Громаков, інформують патріоти Україниз посиланням на прес-службу партії УКРОП.

“З тих подій, які зафіксовані на цей момент, найяскравішим був напад народного депутата Анатолія Матвієнка на представників компанії New Image Marketing Group, яка офіційно проводить екзит-пол. Він силою забрав у них коробку, в яку люди складали анкети”, – заявив Громаков.

Представник штабу зазначив, що офіційно в Чернігові на виборах в окрузі № 205 проводять три екзит-поли: центр New Image Marketing Group, соціологічна група “Соціс” і одна з місцевих соціологічних компаній.

Крім того, народний депутат Андрій Денисенко повідомив про спробу винести печатку ДВК 1013 за межі дільниці для голосування. Відзначимо, що кандидат у народні депутати від “Блоку Порошенко” на виборах в 205 окрузі Сергій Березенко є племінником Анатолія Матвієнка.

Анатолій Матвієнко - останній перший секретар ЦК комсомолу України, соратник Леоніда Кучми по НДП.



Теги:фальсифікації, Анатолій Матвієнко, округ 205, Березенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar