реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Підроблені печатки ДВК у Чернігові - новий писк виборчого протистояння

Близько 13 години до чергової частини міліції надійшло повідомлення від народного депутата України, що в мікроавтобусі, який прибув до Чернігова з Києва, знаходяться копії печаток 205 округу.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Чернігівського міського відділу міліції та начальник міськвідділу Антон Шевцов.

Експерти вилучили силіконові копії печаток дільничних виборчих комісій та окружної виборчої комісії на довиборах у Верховну Раду України по 205 округу в Чернігові та направили їх на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Чернігівській області.

В свою чергу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє, що вчора зранку МВС отримало оперативну інформацію про перевезення фальшивих печаток виборчкомів і документів якимсь громадянином. «Підготувалися і провели операцію по затриманню. При затриманні у громадянина Н. оперативники виявили близько 130 накладок для печаток виборчкомів 205 округу»,- пише Аваков.

Окрім цього, за його словами, представники конкуруючих штабів, нардепи, які прибули на місце події згодом, своєю активністю заважали правоохоронцям документувати процес.

Як повідомляє Аваков, порушено кримінальну справу за ст.358 ч.1. (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

Цікаво, що чернігівська міліція дізналася від народних депутатів про ситуацію з підробленими печатками, у той час, коли міністр внутрішніх справ знав про це і спланував операцію по затриманню.

"Печатки - як ганебне клеймо цих виборів. І для чого такі депутати у парламенті!" - обурюється міністр внутрішніх справ.



Теги:Арсен Аваков, фальшиві печатки, округ 205, Березенко, ОВК


Читайте також



Коментарі (0)
avatar