реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Ковпитська кумедія

Учора в Ковпиту, яка проголосувала за перехід парафії до української церкви, приїхала знімальна група - селяни кажуть, що наче з "Інтера". На жаль, для мосТВ бійки не вийшло :), тож зімітували збори за єдність з Онуфрієм, колишнім митрополитом київським, і московським патріархом Кірілом. Знову набрехали про 40 учасників зборів, а було насправді 22. Московська церква і комуністи - близнюки: як не збрехнуть - то й не дихнуть.
Натомість у селі зібрано вже більше 300 підписів за перехід до української церкви і за це ж прголосували збори (113 парафіян).

Проте сільська голова (від "Батьківщини") Печерна замість того, щоб виконати волю громади і передати ключі від храму законній громаді - переховує у сільради ікони, видаючи їх для служби групці людей, що лишаються за Москву.
Хто ж ці люди? Це пригодовані агровласником Миколою Кужелем - колишнім комуністом, колишнім регіоналом. Чи - теперішнім? Може, пора вже журналістам поцікавитися - хто розікрав багатющий ковпитський колгосп, га, пане Кужель?

Та й владі - районній, перш за все, пора владу використати - бо хтось таки провокує зіткнення у Ковпиті для московської картинки замість виконання волі громади. Думаю, що й полковникам, яких у СБУ наплодили рясно, пора також поцікавитись Ковпитою...

Натомість у Пакулі, звідки наїздить у Ковпиту служити московський піп Тарас Свистун, почали збирати підписи за перехід з москоської церкви в українську... Підгорає вата, підгорає!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:агенти Москви, ІНТЕР, СБУ, Ковпита, Пакуль, перехід парафій


Читайте також



Коментарі (0)
avatar