реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: українцям починає набридати гібридне стояння

Біля міста Авдіївки Донецької області російські бойовики захопили частину дачного селища, звідки вели прицільний вогонь по українських військових та мирних жителях.

Командуванням було прийнято рішення витіснити терористів за межі Авдіївки, щоб покласти край провокаціям, що несли загрозу життю та майну городян. Атака розпочалася з промзони у напрямку дачного масиву, половину якого контролювали найманці Путіна з «ДНР». Саме звідси вівся регулярний, хаотичний обстріл, що зазвичай тривав з восьмої вечора до шостої ранку, кажуть військові. Бойовиків було витіснено.

Щонайменше шість найманців Кремля наклали головою, ще мінімум сім отримали поранення різної важкості під Донецьком у районі аеропорту та Красногорівки. Про це повідомив боєць Віталій Клим з позивним «Барс», зазначають Патріоти України.

Протягом 23 лютого найманці Путіна 84 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ.

За даними СБУ візит помічника Путіна Суркова був викликаний потребою провести кадрові зміни в так званих ДНР -ЛНР. Так, наприклад, готується знищення зрадника України - колишнього керівника донецької "Альфи" Ходаковського, який займає високу посаду в ієрархії російських бандитів.

Шеф-редактор "Подробиць тижня" на "Інтері" виявилася сепаратисткою і агентом російських служб впливу. В соцмережах поширюється компанія з вимогою депортації її з України в Росію, звідки вона й приїхала.



Теги:Столярова, Авдіївка, російсько- українська війна, ХОдаковський, сурков, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar