реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Російсько - польська битва у Варшаві

Польська поліція на мосту через Віслу зупинила і заблокувала рух російських футбольних фанатів перед матчем збірних Польщі і Росії.

Поліція застосувала водомети і попереджувальні постріли у повітря.

Це сталося через сутички з польськими фанами, які попередили росіян: якщо ті вийдуть на свій марш із комуністичною символікою -- будуть биті. Росіяни вийшли -- поляки стали бити.

Нагадаємо, що в Польщі заборонена комуністична та інша тоталітарна символіка. Росіяни, хоча мають своїми національними кольорами голландські три кольори, на марш вийшли у червоному, з зображеннями серпа і молота. Поляки зреагували відповідно
Не дивлячись на гостинність більшості поляків, під час маршу все ж відбулися сутички між фанатами обох збірних. Через агресивних польських фанатів полція деякий час не пускала росіян до стадіону, де відбувалися сутички. На часі вболівальники вже пройшли на стадіон.

Цікаво, що більшість українських сайтів, як от УНІАН, повідомляють про саму бійку, не вказуючи причин. Не отримали команду з Москви, чи що?
.



Теги:євро- 2012, Варшава, Польща -- Росія, футбольні фани


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Усі цивілізовані нації їдуть на Євро підтримати свою збірну, посвяткувати побрататися з іншими фанами, а кацапи їдуть аби подебоширити, продемонструвати своє відверте імперське хамство та шовінізм.
avatar
2
Не зрозуміло, чи пройшли росіяни зі своєю символікою на стадіон? І куди дивиться влада, якщо комінистична символіка у них заборонена. Чи у них це виконується так, як у нас закон про державну українську мову?
avatar
3
Давайте скажемо правду -кацапи
,як патріоти перлися зі своєю сімволікою(поважаю).
А коли б вони пройшлися по Києву ,дали б наші їм прочуханів,чи Азаров би примусив лизати їм попу?
Мабуть нам би нам втирали,ще за тиждень про толерантність і месилова б не було,зауважу,молодь єднається через спарінг,а влада через задній прохід...
avatar