реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Російські жарти над Україною

На російському "Першому каналі" в новорічну ніч знову досить безцеремонно намагалися жартувати над політиками з України, зокрема – Віктора Ющенка обізвали прищавим, а Юлію Тимошенко - бабою-короваєм.
В ефір вийшов комп'ютерний мультфільм, де показується, як англійська королева телефонує лідерам різних країн і вітає їх з Новим роком.

Українського президента дзвінок королеви застає на робочому місці. На столі у Віктора Януковича стоїть пляшка з етикеткою "Горілка" і тарілка з салом, в руці - наповнена чарочка.

"Здорово, Україно!" - Вітає королева Януковича.

"Здрастуйте, ваша величність!" - Відповідає він їй.

"А де прищавий? Де баба-коровай?" - Запитує вона Януковича, очевидно, маючи на увазі Віктора Ющенка і Юлію Тимошенко.

"Я замість них", - рапортує український президент.

"Ой, та ти не смішний. Хоча ще подивимося", - говорить королева, а Янукович випиває склянку горілки і кривиться.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому на російському ТБ вийшло шоу "Велика різниця", де була показана пародія на Віктора Януковича. Поява даного сюжету викликала протести з боку української опозиції, яка звинуватила російську владу у неповазі до сусідньої держави.
Відголос




Теги:Янукович, Ющенко, Україна-Росія, ТБ


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Бояре могут себе позволить смеятся над холопами...
avatar
2
Хамство на всех уровнях,как следствие современной политики. С хамством пришли к власти, с хамством руководят,хамство пережеввывают с мокротами.
avatar
3
Согласен, «жарт» - пошлый. Но зачем это Вам, Василий, рекламировать мультфильм с бесцеремонным «жартом» об украинских политиках? Чтобы одни люди, просмотрев мультик – рассмеялись, а другие люди – возненавидели тех, кто засмеялся?
Читая всевозможную информацию, выбранную Вами из СМИ, да и Ваши статьи, создаётся впечатление, что Вы, Василий, всеми силами стараетесь столкнуть лбами граждан Украины – русских и украинцев. Удастся ли Вам это? Навряд ли – особенно на Черниговщине. Так как здесь многие семьи имеют родственников и в России, и в Белоруссии, а также большинство семей у нас – интернациональные. Многие люди даже живут (выживают) благодаря работе в России или бизнесу (торговле) с россиянами. Поэтому, вызвать что-то негативное в отношении между гражданами Украины к россиян, Вам будет не просто.
А насчёт бесцеремонного «жарта» – так это ж «свобода слова». «Свобода слова», о которой так долго мечтали два народа – украинский и русский. Правда и те, и другие - неправильно её понимают – не хватает культуры. А что вы хотите? Ведь они учатся у нашей «элиты» - у депутатов, министров, госчиновников, политиков, артистов – как надо решать спорные вопросы: кулаками, матюгами, подлостью, обманом, оскорблениями.
Можно и нужно (если есть за что) критиковать власть любого государства, но не надо переходить на замаскированную критику его народа.
avatar
4
А хто заважає зняти щось подібне але з Путіним чи Медведевим у головній ролі?Теж вийде непоганий жарт. Разом посміємось.
avatar
5
Вони хочуть переконати нас, що Янукович не цікавий. Ющенко і Тимошенко - ось над ким потрібно жартувати. Сумніваюсь, що люди на це поведуться. Від новин про Юлю чомусь не смішно, Ющенко взагалі під землю провалився. А от Янукович, у якого що не слово, то перлина, справді смішний персонаж. Тут тобі і йолки, і архелологія, і Анна Ахметова. Що ж до росіян, слушна думка була з приводу мультика: над своїм Путіним-Медведєвим вони так фамільярно не пожартують. Хоча дружина Путіна ще той персонаж, її манери поведінки під час закордонних візитів - це вам не баба-каравай.
avatar