реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Крути приїде Ющенко. Замість Януковича

Традиційно організацією святкувань у Крутах, на місці бою українських вояків з російськими більшовиками, займалися Українська народна партія та влада. Цього разу з владою все ясно. Хоча Президент Віктор Янукович невідомо для кого розповсюдив свою заяву з цього приводу, але їхати туди не збирається.
А організатором цьогорічних урочистостей чомусь самостійно назвалася партія "Наша Україна", хоча в нашій області її сліди важко і відшукати.

Тим не менше, в Крути цього разу очікується приїзд Віктора Ющенка, Валентина Наливайченка, Юрія Костенка, Андрія Парубія, Вячеслава Кириленка та ряду інших політиків. У патріотичному молодіжному середовищі розробляється ідея: поставити їх усіх під вагонами і оголосити:" Залишилось 5 хвилин до розстрілу!". Може, тоді об'єднаються?

Василь ЧЕПУРНИЙ




Теги:Янукович, Ющенко, опозиція, крути, Наша Україна


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
"У патріотичному молодіжному середовищі розробляється ідея: поставити їх усіх під вагонами і оголосити:" Залишилось 5 хвилин до розстрілу!". Може, тоді об'єднаються?" - эх, если б и вправду такое случилось - я б обязательно в Круты приехал!
avatar
2
А я б розстріляв...Тоді б точно шансів для обєднання було більше...Під час останньої війни червоні партизанські ватажки саме так і робили. Конкурента шльопнули, а його загін приєднали до свого, а по-іншому ніяк...Навіть і не сподівайтеся.
avatar