реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Російські війська розбиті під Маріуполем!

Під Новоазовськом горять російські танки, що сьогодні великою колоною прорвалися в Україну.

Багато полонених російських солдат, пораненим надається медична допомога.
Одна частина колони прорвалася і зараз відстежується українськими військовими для знищення.

"Головне, Путін почав війну. На Маріуполь йде 98 бригада ВДВ Росії. Захоплено полонених. Вони були впевнені, що проводяться навчання і дуже здивовані, що починають Третю Світову" - написав один з учасників бою зі складу батальйону "Азов".

Тож всі розмови про те, хто веде війну в Україні пора припинити - війну веде Росія.

Чекаємо заяви МЗС та Верховного Головнокомандуючого. Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт уже заявив про пряме російське вторгнення.



Теги:АТО, прорив танків, Маріуполь, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (7)
avatar
1
Моя сестра только что выехала из Седово в Бердянск. Она за единую Украину, но она позвонила и сказала, что бегут как раз украинские вояки и Мариуполе паника.
avatar
2
Вот так "рассеяне" и рас пускают панические слухи "а вот у меня сестра сказала..."
avatar
3
Журналісти бачать російські танки, що горять, самі бійці повідомляють про розгром окупантів, офіційні структури кажуть, а тут - "моя сестра сказала"...   Уже нема ні аргументів, ні логіки у російських дєдов лєксєєв...
avatar
4
2Василь
І в жодного немає фотоапарата або камери, навіть у журналістів. Країна брехунів, що говорити, навіть президент бреше. Думаю що наша армія в черговий раз обгадився, а це новина для гарнізону Маріуполя, щоб ті розбігатися не розпочали.
avatar
5
Anjey - фото танків викладені, а фото трупів ми, на відміну від окупантів, не викладаємо. Якщо ж треба фото мертвих окупантів - зайди на сайти, де названі солдати Псковської дивізії, що тихенько поховані біля полігону, навіть без прізвищ.
avatar
7
Ось Тимчук дає фото затриманих російських десантників http://sprotyv.info/ru....dv-foto
avatar