реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Російські терористи збили малайзійський "Боїнг" - 295 людей мертві

Над Донецькою областю росіяни збили міжнародних авіаліній літак, бо думали, що то - український. Пароксизм ненависті виїдає останні людські почуття в російського керівництва.

"Збити цей літак з мобільного ПЗРК, зокрема ПЗРК "Ігла" неможливо, для цього потрібні як мінімум зенітні системи "Бук", - каже джерело у Міноборони України.

За його інформацією, в сепаратистів таких систем немає. За словами джерела, ракета могла бути випущена з російської території.

Журналіст Юрій Бутусов з посиланням на джерело в Міноборони пише, що поряд з маршрутом збитого Боїнга летів транспортний Іл-76 української армії. Можливо, терористи або російська ППО схибили.

Водночас, нещодавно речник РНБО Андрій Лисенко сказав про те, що бойовики отримали на озброєння зенітну установку "Бук". Вона здатна збивати літаки на великих висотах.

Лідер терористів з "ДНР" Ігор Стрєлков (Гіркін) зрадів загибелі майже трьохсот іноземних громадян з Боїнга-777.

Радник губернатора Донецької області повідомив, що терористи не пускають на місце катастрофи рятувальні служби, а останки тіл пасажирів збитого Боїнга-777 розкидані в радіусі 4 км.



Теги:рашизм, торез, російсько- українська війна, російські терористи, Донецька область


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Всі знали, що сепаратисти мають ЗРК і збивають літаки.
 Всі знали, що сепаратисти нещодавно отримали ЗРК "Бук", його навіть по ТВ показали всьому світові.
Ніхто не пускає пасажирські літаки в зону бойових дій, адже на екрані локатора ЗРК не видно бойовий це літак чи цивільний. Всі знали де знаходиться злополучний "Бук". Але іноземний пасажирський чомусь направили по трасі над "Бук'ом" та ще рядом одночасно пустили військовий літак. 
Попахує провокацією.
avatar
2
"А то, что «Боинги» не должны летать в районах боевых действий – это несерьезно. Откройте flightradar и убедитесь сами, как они прямо сейчас прекрасно летают и над Афганистаном, и над пакистанской зоной племен, и над погрязшей в гражданской войне Сирией, и над Ираком с его исламским халифатом Ирака и Леванта, и над Израилем, чье небо сейчас изрезано хамасовскими «Кассамами». И нигде никого не сбивают, потому что высота более 10 км считается безопасной, а от незаконных бандформирований изо всех сил берегут оружие такой мощности".
avatar