реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: ворог стає більш агресивним

На Донбасі вчора, 11 березня 2016 року, загинули 18 російських військовослужбовців, ще 26 отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"У результаті бойових зіткнень противник зазнав значних втрат. 11 березня ц.р. до Донецької лікарні №18 з Авдієвського напрямку доставлено 18 загиблих та 26 поранених", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, як зазначається, для забезпечення бойових дій в районі Авдіївки здійснюється перекидання з території Росії додаткового озброєння та військової техніки, паливно-мастильних матеріалів і боєприпасів.

"10 березня ц.р. до танкового батальйону 5 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ прибуло 15 танків Т-72. 11 березня ц.р. до залізничної станції Макіївка прибув ешелон з військовою технікою: вісім од. БМП-2, дві од. 122-мм РСЗВ "Град", дві од. 120-мм СГ 2С9 "Нона", 14 од. автомобільної техніки; чотири цистерни з ПММ та чотири вагони з боєприпасами", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 10 березня на Донбасі загинули 11 російських військовослужбовців, ще 7 отримали поранення.

Вчора, як повідомив речник АТО Андрій Лисенко, загинули двоє українських військових, одного було поранено.

Ув'язненого українського громадянина Кольченка російська влада посадила у карцер за те, що неправильно привітався з начальством колонії. МЗС України направило протест російській стороні і вимогу звільнити біля 30 українських громадян, що незаконно утримуються в російських застінках.



Теги:Кольченко, Авдіївка, російсько- українська війна, Донецька область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar