реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Російські терористи обстріляли батальйон "Чернігів"

У Станиці Луганській терористи з гранатометів обстріляли батальйон “Чернігів”. Про це УНН повідомили у прес-службі Луганської ОДА.

За повідомленням, оперативна ситуація на Луганщині продовжує залишатися напруженою. За минулу добу зафіксовано 11 обстрілів контрольованої Україною території з боку терористів "ЛНР" (попередні дві доби кількість обстрілів була такою ж). Найбільш гарячими точками стали населені пункти Станиця Луганська, Попасна та Чорнухине. В Станиці протягом дня й ночі періодично спалахували перестрілки з використанням крупнокаліберних кулеметів, автоматів та мінометів.

"Після півночі розвідувально-диверсійна група бойовиків пробралася в селище й обстріляла з автоматичного гранатомета позиції батальйону МВС “Чернігів”, - повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Мскаль. — Ніхто з українських бійців не загинув і не поранений".

Близько 5-ї години ранку терористи з боку окупованого м.Первомайськ здійснили мінометний обстріл Попасної, зробивши десять пострілів. Ніхто з мирних мешканців не постраждав, інфраструктура не пошкождена.

На околицях Чорнухиного протягом дня тривали перестрілки з автоматів, а близько 15-ї години околиці селища обстріляли з автоматичного гранатомета. Інформації про постраждалих та руйнування інфраструктури немає.



Теги:Станиця Луганська, АТО, батальйон Чернігів, російсько- українська війна, Луганська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar