реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Російські карателі звіріють

У Криму останніми тижнями російські окупанти визвірилися масовими затриманнями кримських татар, адміністративними арештами та грошовими штрафами.

Російські карателі намагаються залякати кримських татар, а кого не вдається - придушити непідйомними грошовими штрафами.

Завдання російських окупантів - змусити кримських татар сидіти по домах, не допомагати один одному, залишити без підтримки понад сотню політв'язнів-кримських татар, розкиданих по в'язницях РФ.

До всіх затримань, що відбувалися, 24 листопада 2021 року російськими фашистами у селищі К'апсихор (Морське) поблизу Судака було вщент знесено будинок ветерана кримськотатарського національного руху Рустема Усеїнова, який у результаті перенесеного ним тривалого протистояння злочинним діям окупантів опинився у лікарні.
Кримськотатарська громадськість оголосила збір грошей на підтримку Rustem Useinov, який після виходу з лікарні має намір і надалі відстоювати свої права, оселившись на ділянці, на якому ще десять днів тому стояв його будинок.

На материковій частині території України добровільні пожертвування на допомогу Рустему Усеїнову можна перерахувати на картку 5168 7451 0787 2845 (ПРИВАТБАНК) на ім'я Новохацького Євгена Миколайовича

Рефат ЧУБАРОВ



Теги:Рефат Чубаров, окупація Криму, російсько - українська війна, кримські татари


Читайте також



Коментарі (0)
avatar