реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Росіяни вдарили по центру Києва і знову - по Запоріжжю

Російські окупанти завдали ударів по Києву.

В окремих районах столиці пролунали вибухи. Повідомлялося про роботу ППО. Однак в мережі користувач повідомляють про "прильоти".

Пізніше голова Києва Віталій Кличко повідомив, що вибухи пролунали в Шевченківському районі Києва - в центрі."Всі служби слідують на місця. Деталі згодом", - додав він.

"Є травмовані та загиблі внаслідок кільокох влучань у Києві в різних місцях. Інформація уточнюється", - зазначила речниця ДСНС Водолага.

Російські війська знову завдали ракетного удару по центру Запоріжжя, є постраждалі, повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Старух.

«Внаслідок ракетної атаки у центрі Запоріжжя знову зруйновано багатоповерховий житловий будинок. Є постраждалі. На місті трагедії працюють рятувальники, медики, усі відповідні служби. Людям надається необхідна допомога», – написав він у телеграмі.

За його даними, було близько десяти «прильотів».

Як уточнив секретар міськради Анатолій Куртєв, внаслідок влучання російської ракети у житловий будинок знову зруйновано цілий під'їзд.

Росія- країна- терорист. А в Чернігові досі вулиці російських діячів - Бєлова, Пухова, Лєрмонтова, Зої Космодем'янської, Мєндєлєєва, Ціолковського, Фікселя, Толстого...

Василь АВДІЙ



Теги:російсько - українська війна, дерусифікація, тероризм, Запоріжжя


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Нелюди sad sad sad
avatar