реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Росія визнала "вибори" терористів. Ґетто а-ля СССР створено!

Російська Федерація визнала так звані вибори в окупованій частині Донецької і Луганської областей України. Про це йдеться у заяві МЗС РФ за фактом завершення "виборів", проведених терористичними організаціями ДНР і ЛНР на територіях Донбасу.

"Ми поважаємо волевиявлення жителів Південного Сходу. Вибрані представники отримали мандат для вирішення практичних задач з відновлення нормального життя в регіонах", - наголошується в заяві МЗС РФ. Вони там у Кремлі досі не знають географії - Донбас і Луганськ ніяким боком не належать до півдня України, а лишень до сходу. Хоча така заява свідчить про вперте намагання Росії розширити вогонь своєї війни на весь південь нашої держави.

Як проходили ті "вибори" - сліпому видно. Під дулами автоматів, бюлетені на звичайному папері, вибору для проукраїнських виборців - жодного. А в центрі Донецька тим, хто проголосував, давали ще й мішечок овочів - отут уже був вибір: або капусту, або картоплю. А декому повезло зробити вибір ще й між морквою та буряком...

Але що ті вибори означають для України? Ні, не кажіть, що нічого. Адже Захід помішаний на формалістичних процедурах (це одна з особливостей демократії, як такої), тому і визнання Росією цих, прости Господи, виборів сприйняв як плювок у свою ніжну демократичну душу. Відтак - заїки Угорщини та інших друзів Росії про послаблення санкцій будуть припинені в зародку. Он уже США осмикнули Угорщину, а мадяри вийшли на демонстрацію, називаючи свого прем'єра Віктором Януковичем Орбаном. Ото слава у чувака, якщо він ще живий - я про нашого Януковича Ростовського. Щоправда, вони вийшли не через це на вулиці, а з протесту проти введення податку на інтернет, але не так важливий привід...

Власне, давайте не забувати зізнання творця української олігархічної системи Леоніда Кучми - на Донбасі ніколи не було київської (читай - української) влади. Власне, точніше буде визнати, що на Донбасі ніколи не було української політики - завжди бандитсько- олігархічна. Тому й визволений Слов'янськ вибирає 51 відсотком "Опозиційний блок" і голосує за чоловіка Королевської - соратниці Юлії Тимошенко. Тої Королевської, що разом із Єфремовим контролювала систему підпільних вугільних копанок.

Весь Донбас і жив в отих копанках у переносному смислі - без вільного слова, яке йому заміняли матюки, без вільного голосування. Хіба треба дивуватися, що коли прийшло перше вільне голосування, то комунореги (це так назвав комуністів і регіоналів мій добрий знайомий Феодосій Ричок з Куликівки), отримали не 90 відсотків голосів, а лишень 60?! Донбас жив "от забоя до запоя". І хтось ще питає чому шахтарі мовчать? Вони не мовчать -вони матюкаються і б'ють жінок, а не окупантів. На більше донецький шахтар не здатний.

Таким чином, узаконено беззаконний постсовєтський заповідник. Він буде відгороджений фортифікаційними спорудами, оточений українською армією і поступово вимиратиме. З іменем Путіна на пересохлих з бодуна вустах (про те, щоб завжди було що пити, Росія якраз подбає).

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:вибори, ДНР, олігархи, ЛНР, Луганськ, Донецьк


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
пусть будет Ґетто а-ля СССР, только те гетто а-ля бадерлогия!
avatar