реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Росія розпадеться через 15 років" -- Віктор Суворов

Колишній офіцер радянського ГРУ Віктор Суворов вважає, що Росія розпадеться через 10-15 років.

Про це Віктор Суворов заявив в інтерв'ю польському виданню «Do Rzeczy».
«Не варто боятися Росії. Ця країна не здатна перемогти противника сильнішого, ніж Грузія. У разі війни російська армія навряд чи змогла б пройти навіть через Білорусь », - вважає відомий письменник і колишній розвідник, який втік з СРСР і зараз живе у Великобританії.

В інтерв'ю польському тижневику Віктор Суворов прогнозує розпад Російської Федерації протягом найближчих 10-15 років, а Володимира Путіна називає останнім президентом країни, передає Polskie Radio.

Головними причинами, які вплинуть на розпад держави, він вважає диспропорцію між представниками режиму Владіміра Путіна і звичайними росіянами, етнічні конфлікти, регіональну конкуренцію, алкоголізм і китайську навалу до Сибіру.

«Через 10-15 років Сибір вже не буде частиною Росії. Вона ще не належить Китаю, але вже не можна сказати, що вона належить Росії. Росіяни становлять там такий же відсоток населення, як колись британці у своїх африканських колоніях », - вважає Суворов.

Він додає, що вже сьогодні серед жителів Москви росіяни складають 31%, а решта - це татари, таджики, узбеки, туркмени, чеченці. До речі, за словами колишнього розвідника, першими з Російської Федерації вийдуть саме татари.

«Головна помилка режиму Путіна - це переоцінка власних можливостей. Армія ще може брати участь у навчаннях, але воювати вона не зможе, армія повністю морально розкладена. Під час I Світової війни дочки Ніколая II були військовими санітарками. Діти Сталіна під час Другої світової війни воювали в лавах Червоної Армії. Якби війна була сьогодні, то дітей Путіна і його олігархів миттєво б евакуювали », - каже Суворов.

За його словами, розпад Росії стане черговою фазою розпаду імперії, який почався в 1991 році з падінням СРСР.

«Через 20 років після розпаду те, що залишилося, тріщить по швах і, в результаті, ці шви не витримають» - сказав колишній офіцер радянського ГРУ.

Osp-ua.info



Теги:Віктор Суворов, Сепаратизм, Україна - Росія, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Такий розвиток подій був би для цієї людини дуже вигідним, адже він має два смертні вироки - від СРСР і від РФ. За зраду і здачу своїх товаришів-розвідників. За ним полюють і живе він на Заході підпільно.
Цікаво було б дізнатися куди це татари збираються вийти з Росії? 
Невже знову через Україну на Захід?
avatar
2
Татарстан на сьогодні має найбільш готову юридичну базу для виходу з РФ -- про суверенітет чітко говорить його конституція. Татари мають другу державну мову у себе в республіці і вимагають її по всій РФ, адже тататри -- друга за чисельністю національність РФ. Фактично самостійною є Чечня. На грані -- Башкортостан, Інгушетія і навіть  Якутія - Саха. Навіть помори, що не мають свого автономного утворення, мають могутній рух за незалежність від Москви. Так що прогноз розвідника - українця дуже точний.
avatar
5
В Казані знаходиться єдиний в Росіїї авіазавод, що випускає знамениті стратегічні "білі лебеді" ТУ-160. Ви думаєте, що Путін подарує татарам цей завод і відпустить його у вільне плавання?
2007 року Росія відновила польоти ТУ-160 вздовж берегів США та НАТО. В цих польотах беруть участь і вісім ТУ-160, що Україна передала Росії в уплату боргу за газ разом льотним та технічним персоналом.
Чотири російських "білих лебедів" росіяни назвали іменами знаменитих льотчиків-українців, в т.ч. "Александр Молодчий" та "Василий Сенько", тих сталінських соколів, що влітку 1941 року бомбили німецьке логово Берлін.
За допомогою наших земляків росіяни піднімають свій патріотизм. 
 Путін літав на ТУ-160 в кріслі командира і виконував учбові стрільби крилатими ракетами.
avatar
3
нам про власну країну потрібно переживати, бо те якими темпами та масштабами наша "демократична" влада уже протягом 22 років розкрадає радянське майно та заганяє у кредитну кабалу МВФ, ми й 15 років навряд чи протягнемо! і у керівництва навіть програми виходу з економічної кризи не має! знаю, пане Василю, що Ви мені відповісте, що це "прокляті" комуняки у всьому винні, але вони вже більше 20 років не при владі, утім на сьогоднішній день вони єдина політична сила у якої є антикризова програма.
avatar
4
як це комуняки не при владі, якщо вони входять з ПР у правлячу коаліцію!. І всі 20 років входять (крім хіба що періоду помарнчевих)...
avatar