реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Росія розпадеться -- Борис Стомахін

Після 5 років в'язниці вийшов на свободу Борис Стомахін, журналіст, якого посадили за статтю "Смерть Росії".

«Росію можна тільки знищити. І її ТРЕБА знищити, — це міра превентивної самооборони роду людського від того бузувірського чортовиння, яке несе в собі Росія з часів перших масових вбивств і страт за критику влади, з часів узяття Новгорода і Казані».

У статті «Убити імперію!» Стомахин відзначає:

«Повне знищення Росії, ліквідація цієї історично злочинної і непоправно тоталітарної державності, що зародилася в похмурому і зловісному Московському князівстві 14 століття; повний розпуск колоніальної російської імперії і вживання всіх заходів для недопущення надалі відродження хижого російського імперіалізму і реваншизму, — ось воно, головне завдання СПРАВЖНЬОЇ опозиції Путіну і його кліці вбивць.

Ось за що ми повинні боротися, — за те, щоб вирвати, нарешті, у хижого, злобного і кровожерного російського ведмедя-людоїда його ядерні ікла і обломити йому кігті. За те, щоб знайти нарешті і безжально зламати ту голку, в якій поміщена смерть цього злобного і недоумкуватого Кощія, — російській імперії!».

У своєму інтерв'ю сайту націонал-лібералів Стомахин вказав, що він не збирається емігрувати з Росії, хоча йому за незмінні політичні погляди загрожує повторний арешт, навіть в Україну і прикордонні країни Балтії.
Кавказ-центр




Теги:РФ, Б.Стомахін, Імперія, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (9)
avatar
1
Тупорылый бандерлог!
avatar
2
Тупих не беруть в Бандерлоги!)
avatar
3
Господи, неужели за статьи сажают? Синявский и Даниэль не научили. Напомнте, пожалуйста, в какой еще стране так боялись слова, что сжигали книжки в кострах?и
avatar
4
Хто чого боїться -- від того й загине! Раз Росія боїться розпаду -- так і буде. Головне, щоб не було, як у Шевченка -- хвалитесь, що Польща впала? Правда ваша -- Польща впала та й вас роздавила!
avatar
5
Если распадётся Россия, то распадётся и Украина. Произойдёт цепная реакция в бывших советских республиках.

На постсоветском пространстве всё делается наоборот.
Европа объединилась в ЕС, а мы -- развалили Союз.
В Европе свободное передвижение граждан, а мы -- отгораживаемся друг от друга.
Европа ввела единую валюту - евро, а мы -- печатаем каждый свою денежку.
Европа борется с курением, алкоголизмом и наркоманией, а для нашей власти важнее всего не здоровье граждан, а личная прибыль. smok
В Европе разница в зарплатах (в среднем) в 4 раза, а у нас в 40!
В Европе исправно платят налоги, а у нас 50% (!) производств в тени.
В Европе огромные штрафы, а у нас смешные -- просто хохотать хочется. lol
В Европе за мельчайшее нарушение законодательства, Конституции -- министры сами подают в отставку, а у нас из них делают героев или просто переводят на другую (!) работу. dont
И так далее.

avatar
6
на "5 taras1313 (Сьогодні 09:30)". Для чого шановний ви приплітаєте Русь-Україну до Росії. У них своє життя і свої проблеми, а в нас свої.
avatar
7
По моему автор просто шизофреник (из буйных). Возмозно через какое то время повесится как Михновский....
avatar
8
А хто Вам сказав, що Міхновський повісився?
avatar
9
Росія можливо і проіснує ще років з 10,але скільки ще може горя принести сусіднім народам.Ця неприборканість має припинити своє існування.Це навіть буде за краще і самим росіянам,і народам у складі Росії.
avatar