реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Росія проводить начальні бомбометання

Це було 4 дні тому.

Для наших військових це рутинна інформація. Російське керівництво добре розуміє, що такі маневри російської авіації в небі Білорусі біля українського кордону чітко фіксуються в тому числі і радіолокаційними системами НАТО.

Це ще одна специфічна мова Росії у нормандсько-мінському переговорному процесі. А заодно і публічне приниження Білорусі - демонстрація, хто є реальний господар в цій країні. Саме в цей день 26 жовтня проводився черговий раунд переговорів ТКГ в Мінську.

http://gur-mou.gov.ua/…/osoblyvosti-rozvytku-obstanovky-na-…

Керівництво Росії не відмовляється від своїх агресивних планів щодо нашої Держави та продовжує підготовку до повномасштабної збройної агресії. 26 жовтня ц.р. використовуючи зобов’язання Республіки Білорусь у рамках союзницької держави, російськими бойовими літаками в повітряному просторі Білорусі відпрацьовано питання умовного нанесення масованих авіаційних ударів по стратегічних об’єктах України.

На виконанні зазначених навчально-бойових завдань уздовж державного кордону України у повітряному просторі Білорусі було відмічено:

літак дальнього радіолокаційного виявлення і наведення А-50У – здійснював контроль повітряного простору у північно-західній частині України та наведення винищувальної авіації;
стратегічний бомбардувальник Ту-160 та два дальні бомбардувальники Ту-22М3 повітряно-космічних сил Росії, які виконали польоти уздовж державного кордону України та умовно здійснили пуски ракет;
два фронтові бомбардувальники Су-34, що відпрацювали навчальні питання нанесення ракетно-бомбових ударів.

Євген МАРЧУК



Теги:Євген Марчук, гібридна війна, російсько - українська війна, Україна - Білорусь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar