реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Росія і демократія - несумісні

Ви думаєте все це матиме результат?
Не вірю.

Хтось почне казати, що я не правий. Хтось скаже, що «вони вчаться». А я скажу свою думку: населення Росії не буде боротись ні за демократію, ні за цивілізаційний вибір, ні за справедливість.

Там, де шанують Сталіна і ставлять пам‘ятники Берії, там де дітей водять до мавзолею кату багатьох народів і там, де немає поваги до всього світу - нічого не буде.

Так, можливо Путін набрид, приївся для частини населення. Так, можливо хтось хоче змінити одного царя на нового. Але ключова річ - там не хочуть зміни саму Росію та викорінити «русскій мір».

Для України акції протесту в РФ можливо й добре. Відволікає увагу, витискає сили, дає підстави до стриманого оптимізму щодо фрагментації агресора. Проте, я б не був дуже опитимістичним і поки не давав би гарних прогнозів, адже агресор був і у 1775 році, і у 1876, і у 1917-1920, і у 32-33...агресор є тим самим у 2014 і 2021. Від перестановки прізвищ, доданків, назв - сутність не змінюється.

Зрештою, на 150 -мільйонну країну вийшло мізер людей. Більшість далі дивиться федеральні канали та щасливо «кайфує» від Скабєєвої, Соловйова, а тепер і від «Ліги сміху» Зеленського.

Якщо те, що сьогодні ми побачили в РФ, відбулось в Україні, вийшли б мільйони. До переможного кінця.
Росія НЕ Україна.
А Україна НЕ Росія. Час це запам‘ятати раз і назавжди.

Андрій СМОЛІЙ



Теги:режим Путіна, Андрій Смолій, Навальний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar