реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Різдвяний музичний подарунок чернігівцям

Несподіваний подарунок чекав на відвідувачів ТРЦ «Голлівуд» у Чернігові. 7 січня 2020 року – у день, коли за юліанським календарем християни відзначають Різдво Христове, на сценічному майданчику центру була представлена велика концертна програма. Глядачів зі святом привітали і колективи обласного філармонійного центру.

Свої святкові програми презентували Капела бандуристів ім. О.Вересая під керівництвом заслуженої артистки України Раїси Борщ та заслуженого працівника культури України Миколи Борща і Академічний камерний хор ім. Д.Бортнянського (художній керівник та головний диригент – Іван Богданов, диригент – Лариса Шульга). «Голлівуд» - одна з найбільш відвідуваних локацій обласного центру. Презентація різдвяно-новорічних програм на цій сцені стала для глядачів святом музичного мистецтва. Відвідувачі центру мали змогу почути і традиційні колядки, відомі кожному українцю, і унікальні різдвяні піснеспіви.

Публіка була у захваті від виступу артистів філармонійного центру і аплодисментами щиро дякувала виконавцям за святковий подарунок.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм



Теги:Чернігівська філармонія, Голлівуд, колядки, капела бандуристів, камерний хор


Читайте також



Коментарі (0)
avatar