реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Ревнощі зі смертельним фіналом

11 січня по допомогу до працівників Менського райвідділу міліції звернулася жителька Макошине з проханням допомогти в розшуках її 23-річної доньки. В особистому спілкуванні з правоохоронцями мати повідомила, що останній раз розмовляла з дочкою по телефону аж у жовтні минулого року, а де вона зараз невідомо. Нічого не зміг пояснити стурбованій матері і співмешканець її дочки, 33-річний Степан.

Він почав розповідати жінці якісь байки про заробітки в Києві, куди нібито вони поїхали удвох з Марією, а потім він повернувся а вона там залишилась і таке інше.

Матері це здалося підозрілим. Адже вона знала, що чоловік частенько випивав і в п'яному чаду бив жінку. Тому вона вирішила звернутись по допомогу до правоохоронців.

Оперативники одразу почали копітку роботу з пошуків зниклої. Вже після першої бесіди зі співмешканцем зниклої у міліціонерів виникла обґрунтована підозра, що чоловік щось приховує і має безпосереднє відношення до зникнення. Згодом ці підозри підтвердилися - чоловік розповів про сімейну сварку, яка сталася в їх домі у жовтні. Того вечора він на ґрунті ревнощів влаштував своїй «коханій» сімейну сцену, а для переконливості своїх доводів добряче відлупцював її руками й ногами. Та такого виховання йому здалося замало і наостанок він, взагалі втративши розум від люті, зовсім придушив свою жертву.
Вже згодом, під час проведення судмедекспертизи на тілі потерпілої були виявлені численні тілесні ушкодження.

Після скоєного вбивства чолов'яга завантажив тіло на тачку і близько кілометра віз його до річки Мена, де потім і скинув у кущах. А наступного дня, взявши човна, вивіз труп на середину річки і втопив, попередньо прив'язавши до нього 20-кілограмову залізяку.

Потім, аби сусіди і знайомі не дошкуляли різними «незручними» запитаннями, Степан майже на три місяці виїхав з Мени. Переховувався по сусідніх селах у пустих хатах. В одній з таких хат і затримали його міліціонери. Під час допиту чоловік довго опиратися доказам не став, одразу зізнався у скоєному, розповів про обставини вбивства і показав де втопив тіло.
Міліціонери бензопилами випиляли в річці ополонку, а водолази дістали з дна тіло убитої жінки.

Зараз відносно співмешканця загиблої порушена кримінальна справа за статтею 115 (ч. 1) Кримінального Кодексу України «навмисне вбивство», яка передбачає від семи до п'ятнадцяти років ув'язнення. Остаточне рішення щодо його подальшої долі прийме суд.

ВЗГ УМВС України в Чернігівській області









Коментарі (0)
avatar