реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Реванш слуги Коломойського...

"... Як Україну злії люде присплять, лукаві, і в огні Її, окраденую, збудять..."

Перейменувати партію «Слуга народу» в «Слуга Коломойського» це ж буде чесно . Кому ще не видно, що вас мають по-повній? Нишком, келійно, під покровом популістським гасел...

Sergey Fursa:
Суд скасував арешт нерухомості Коломойського і Ко (кінець епохи бідності)

- Зі списку Слуги народу незаконно і брутально вигнали Коробкову, яка опонувала Привату і зробили це на вимогу людини Коломойського - Дубинського, а ніхто в партії і не пискнув (демократія)

- Колишній член правління Приватбанку, Дубілет-молодший, син глави правління, Дубілета-старшого, анонсує, що буде співпрацювати з офісом президента і СБУ по боротьбі з корупцією. (У нього є чим поділитися. Досвід виведення 5,5 млрд доларів з Приватбанку - безцінний. Головне на цьому не зупинятися. Коломойський буде допомагати боротися з олігархами? А Медведчук тепер допоможе боротися з російськими агентами?)

- Зеленський пообіцяв, що держави знайде грошей для аеропорту міста Дніпро, який належить Коломойському (кінець епохи бідності)

- Вікторія Страхова, що пропонувала віддати Коломойському 2 млрд доларів, призначена до Наглядової Ради Укрексімбанку(шукати гроші)

- Зеленський запропонував люструвати правління НБУ, таким чином руйнуючи незалежність регулятора і прибираючи людей, яких давно ненавидить Коломойський(все для народу)

- Конституційний Суд приймає рішення про те, що НАБУ не право і не має право зупиняти корупційні оборудки, якщо вони стосуються заводів Коломойського (друзям все, ворогам - закон)

- Зеленський намірений наплювати на голосування киян і поставити правити містом менеджера Коломойського (до Труханова, Гєпи та Вілкула у прєЗЕдєнта питань немає)

- Зеленський хоче провести в Україні Олімпійські ігри, адже напевно тоді треба буде підготуватися і профінансувати Буковель Коломойського. А що, у нас хіба є проблеми з грошима, парад не проведемо, відразу на Олімпіаду вистачить. Даєш Олімпіаду. Ще Янукович хотів, але не встиг. Не дали державнику. Треба вигнати МВФ і організувати Олімпіаду. А то скоро глобальне потепління прийде і ніколи зимової олімпіади у нас не буде.

І так, немає ніякого впливу Коломойського на Зеленського. Просто вам здалося. Звичайно ж, це просто нові люди. Які хочуть зробити нові чесні правила. Одні для всіх. Адже їм можна вірити. Адже вони ніколи не брехали і не порушували закон?

Ну і що, що призначили Богдана в порушення закону про люстрацію. Головне повірте, що ніяк Коломойський не впливає на президента. Ось взагалі ніяк. Це все вам здається. Просто повірте. А то, що Богдан був юристом Коломойського, так це вже в минулому. Він у минулому році із Зеленським до Коломойського літав, а в цьому ні-ні ...

Зиновій ГУЗАР

Р.S. Ви бачили, як після зняття Печерським судом арешту з 415 об'єктів нерухомості Коломойського, Зеленський зробив рішуче відеозвернення з обіцянками люструвати всіх суддів і обіцянкою відрубати руки олігарху, який обкрадає простих людей? Так отож! А на рахунок Києва,то це по стопах Яника. Всі пам'ятають чим закінчив Овоч? ДУМАЙ-те!



Теги:перемога Зеленського, Зиновій Гузар, олігархат, Реванш, Слуга народу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar