реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Реконструкція Валу і освіта -- в полі зору Громадської ради

21 березня в залі № 2 облдержадміністрації члени президії Громадської ради при облдержадміністрації обговорили питання підготовки заходів Громадської ради у березні та II кварталі ц.р.
Голова Чернігівського обласного відділення Всеукраїнської громадської організації «Громадський контроль» Тамара Петрова розповіла про підготовку засідання круглого столу з обговорення концепції реконструкції Чернігівського Дитинця (Валу), який має відбутися 28 березня в залі № 1 облдержадміністрації. На захід запрошено також представників Чернігівського товариства охорони пам’яток історії та культури.

Голова Громадської ради Світлана Пасталиця запропонувала провести у травні наступне засідання Громадської ради, де має бути розглянуто питання «Освітня реформа: забезпечення доступності та ефективності вищої освіти в Україні». Дана пропозиція була підтримана.

30 березня комітет з питань освіти та науки, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Громадської ради проводитиме круглий стіл «Якість вищої освіти у Чернігівській області», в якому візьмуть участь студенти чернігівських вузів. Президент Чернігівської міської громадської організації «Євроклуб» Юрій Ткач та директор проектів Чернігівської міської громадської організації «Сіверський інститут регіональних досліджень» Людмила Чабак також планують у квітні ц. р. провести аналогічний захід за участю керівників вищих навчальних закладів.

Напрацьовані під час круглих столів матеріали будуть представлені на засіданні Громадської ради.

Громадська рада при Чернігівській облдержадміністрац
ії



Теги:Вал, Чернігівська ОДА, Громадська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar