реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Реклама за Березенка стартувала!

Сьогодні у Чернігові заклеїли білборди рекламою ймовірного кандидата в народні депутати по 205 виборчому округу, керівника Державного управління справами адміністрації президента Сергія Березенка.

Ця реклама чомусь подається у сув'язі з російськомовною газетою "Вєсть". Може, тому, що й цьому молодику російська мова рідніша? Чи розрахунок на тупість виборців - мовляв, вони більше люблять російську мову, навіть незважаючи на війну з Росією?

Цікаво, якби під час війни з нацистами десь у Лондоні чи Тамбові з'явилася реклама німецькою мовою - з радянськими зрозуміло: їх би постріляли. А в Англії - невже виборці проковтнули таку рекламу? А чернігівці, ці дядюшки, говорячи словами Володимира Винниченка, все злопають?

...Ось так сьогодні біля силікатного заводу (мертвого, до речі) заліплювали героїв- кіборгів рекламою С.Березенка.

Василь ЧЕПУРНИЙ






Теги:Сергій Березенко, ДУС, округ 205, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (7)
avatar
1
По-моему, многие политики сейчас и разговаривают, и рекламируют себя на русском языке, и абсолютно этого не стесняются. Народ адекватно воспринимает
avatar
2
Странно, что раньше не заметили, как Корбаном заклеивали борды! Однобокость поражает!
avatar
3
Я вообще не понимаю, что за фарионщина? Либо автор ярый националист, либо не в курсе, что в Чернигове люди спокойно воспринимают как русский язык.
avatar
4
Березенко назначили ответственным за Черниговскую область в Совете регионального развития. Вот отсюда и все движения. А о выборах он ни слова не говорил
avatar
5
да, и кстати, если речь уж зашла о выборах - то вы Корбан почитайте. Он уже себя чуть ли не победителем объявил. Еще и тотализатор устроил
avatar
6
Все банальніше. Найняти політтехнологи вважають електорат Березенка (чиновники, працівники бюджетних установ, вчителі, працівники комунальних підпрємств тощо) у місті Чернігавє руска гаварящим.
avatar
7
Ми уже один раз вибрали депутатом, варяга - Ярославського, обіцяв зробити з Чернігова "ньюВасюки", та після виборів більше його і не бачили.
avatar