реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Мітинг біля затриманої машини у Чернігові: напруга виборів

16 липня, близько 20 години, у 205 виборчому окрузі на Чернігівщині, кандидат в народні депутати України Геннадій Корбан, разом зі своєю командою заблокував автомобіль, у якому за його інформацією перебувають скупники голосів.

За словами Корбана, в автомобілі (Toyota Camry, AA7111OM) перебувають представники виборчого штабу Сергія Березенка, котрі займаються скупкою голосів під виглядом підписання соціальних угод. Автобуси, в яких ніби то і відбувалась скупка і підписання угод, з місця події поїхали.

Дві особи зачинились в автомобілі і відмовляються вийти назовні, повідомила вночі агенція УНІАН

«Багато грошей та багато зброї. Штаб Корбана приїхав вскрити цей автомобіль. Штаб Березенко – захищати. Міліція бездіє. Якщо авто відкриють та факти підтвердяться, хід виборів буде змінено», - зазначила Крюкова

У свою чергу, народний депутат Борис Філатов у Facebook написав, що «люди блокують автомобіль, в якому роздаються кошти завгоспом президента України».

Окрім цього, Філатов зазначив, що стихійний мітинг проголосував «вскрити автомобіль агітаторів завгоспа президента».

«В автомобілі вже шість годин години сидить четверо людей із грошима, відомостями та копіями паспортів. Можливо, зброєю», - зазначив Філатов.

«Підручні Порошенка стягують звідусіль тітушок», - наголошує нардеп.



Теги:ДУС, проміжні вибори, Корбан, кадри Порошенка, ФІЛАТОВ, округ 205, Березенко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Чи не символічно, що все відбувається за традицією "ковбасної" революції рідвяної ночі 1990 року на розі вулиць Доценка і Рокосовського підча виборів 4 березня 1990 р.
avatar