реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Рейтинг найпривабливіших акторів очолює Олег Меньшиков

Хто з сучасних акторів найбільш привабливий? Виявляється, Олег Меньшиков! Справді, цей актор, якому 8 листопада цього року виповниться 50, немовби продовжує з кожним роком ставати все більш привабливим – і для режисерів, і для глядачів. Не так давно навіть хтось із французьких метрів кіно пошкодував у пресі про те, що у Франції сьогодні, на жаль, немає серед акторів типажів, подібних російському Олегу Меньшикову.

І ще цікавий рейтинг поповнив днями віртуал. Виявляється, користувачі "ВКонтакте" склали свій рейтинг найбільш привабливих російських акторів. Найвищий рядок у цьому рейтингу слави посів саме Олег Меньшиков, який вже давно підкорив серця глядачів ролями героїв у фільмах
"Сибирский цирюльник" и "Утомленные солнцем".

На другій сходинці — ще один популярний актор Костянтин Хабенський. На невеличку кількість симпатиків від нього відстав Олексій Чадов. Його ролі у фильмах "9 рота", "Жара" і двох частинах картини "Любовь в большом городе" не залишили байдужими тисячі жінок .
Михайло Порєченков і Сергій Безруков посідають у цьому рейтингу четверту і п’яту сходинки.
На шостій — актор Олександр Домогаров, який дуже подобається жіноцтву. А наступний за наим за популярністю — Володимир Машков, якого знають за сильними фільмами "Ликвидация" та "Кандагар".

Восьмий у рейтингу — Гоша Куценко. Дуже вже він сподобався жіноцтву після появи на екранах фільмів "Дикари" та "Любовь-морковь", де зіграв спільно з Крістіною Орбакайте.
Відомий по фільму "Питер-ФМ" Євген Циганов найменш відомий сьогодні з усіх акторів рейтингу десятки, посів дев’яте місце. Останній в десятці Дмитро Нагієв, але, схоже, його атлетична статура вже не так приваблює жінок…
.




Теги:Олег Меньшиков, Костянтин Хабєнський, Михайло Порєченков, Гоша Куценко, Утомленные солнцем, Сергій БЕЗРУКОВ



Коментарі (0)
avatar